[Important] PakGamers Forum Update (ONLY REPORT GLITCHES, Suggestions, Issues, etc)

RAJNI

Well-known member
Sep 27, 2011
1,832
0
41
whenever I open forums main page, i get message notification which already read and deleted
i am also facing this PROBLEM TODAY

secondly POSTS are not registering on THREAD properly - sometimes YES mostly NO

THIRD - when i LOG_IN i see BLANK user name and password SPACES - so i have to go through LOGGING IN process again and again for few time ... :( :( :(
 

RAJNI

Well-known member
Sep 27, 2011
1,832
0
41
PROBLEMS

colorful posts are not fully registering on THREAD

THREAD starts flickering after POST QUICK REPLY

Logging In Problem - i see still NOT SIGNED IN PAGE

After POSTING Quick REPLY - not showing on TREAD -
 

Ibbu Bhai

Team Underground
Feb 25, 2010
2,909
0
41
35
Lahore
Getting the following problems:

  • Once PM is read it keeps on popping on various pages. In short sometime it gets visible and sometimes it disappears.
  • If I create new thread, post or what ever I edit which I wrote, it doesn't appears at once it takes more than 5 minutes to appear which didn't happened before. Even refreshing the page again and again doesn't resolves this problem.
 

rockerssss

Talented
May 26, 2013
94
0
11
Techphilia
Found another bug.. The hide button disappears after hiding the tab.. leaving no way to show that tab again.

 
Last edited:

rockerssss

Talented
May 26, 2013
94
0
11
Techphilia
There is this issue of login and logout.. I have to refresh website using ctrl+f5 to appear logged in or after i logout to be actually logged out. Please look into this as well.
ps. Im using Firefox
 

Cerberus

Senior
Dec 27, 2010
9,774
2
43
26
Islamabad
PROBLEMS

colorful posts are not fully registering on THREAD

THREAD starts flickering after POST QUICK REPLY

Logging In Problem - i see still NOT SIGNED IN PAGE

After POSTING Quick REPLY - not showing on TREAD -
main bhi kahon bhai k rang q urr gye hain
 
General chit-chat
Help Users
We have disabled traderscore and are working on a fix. There was a bug with the plugin
    Leon Leon: yes